A tökéletes segítség

Sokszor fordul elő egy vállalat életében, hogy oda nem illő dolgokban kell gondolkodnia és igazság szerint teljesen profil idegen tevékenységet is kell végeznie vagy végeztetnie annak érdekében, hogy maradéktalan tökéletes image és külső kinézet legyen az, amit a sajátjának mondhat. Én amikor meglapítottam a cégemet, az egyik legnagyobb vágyam volt, hogy akkora termelésünk legyen, ami megtölt egy hatalmas csarnokot raktárként, és ott bizony legyen egy nagy füves terület, ahol a természet uralkodik. Gyönyörű volt már a képzeletemben is amikor megálmodtam ezt az egészet, most pedig már a termelés is eljutott odáig, hogy ezt meg is tudjuk valósítani.

Az elmúlt évek növekedéséből származó tartalékok felhasználásával meg tudjuk most már valósítani a nagy raktár csarnokot is, mi több, ma már tulajdonosai is vagyunk annak az épületnek és a környező területnek, ahová ezt a csarnokot megvalósítjuk. Lassan már kezdődhet a polcok és tartó szerkezetek beépítése, mindeközben pedig a saját felvett kertészünk – mert hogy emellett döntöttünk – megkezdte a zöld terület kialakításának és kezelésének munkálatait. Persze gyorsan el is jutottunk odáig, hogy segítségre lenne szüksége, hiszen a folyamatos megműveléshez vagy emberi erő szükséges hosszú távon, vagy pedig egy traktor.

Mondanom sem kell, hogy mennyire meglepődtek a kollégák, amikor azzal kerestem meg őket, hogy állítsanak össze egy döntési tervet traktor beszerzés tárgyában, és mennyire estek kétségbe, hogy ők bizony ehhez nem hogy nem értenek, de ahogy utána néztek, még csak arról sincs fogalmuk sem, hogy melyik traktor lenne számunkra a legalkalmasabb. Persze az Odisys csapata mindenben segítségünkre volt, ezért kettesben a kertésszel fel is kerestük őket, és nagyon gyorsan, a segítségük által pedig egyben profin is, megtaláltuk a számunkra teljesen tökéletes választást, ami hamarosan már meg is érkezik a cégünkhöz. Nagyon örülök, hogy ez az álmunk valóra válik. A cég pedig folyamatosan csak fejlődik, ami nem is kell mondanom, hogy mekkora örömhír számunkra.

Vélemény, hozzászólás?