Új hobbim legnagyobb segítsége

Nem is olyan régen hatalmasat változott az életem. A főiskola óta ugyanis én egy albérletben laktam Budapest egyik legszebb kerületében. Nem volt kertem, sem erkélyem, leginkább a parkos területeket látogattam és így próbáltam meg egy kicsit kikapcsolódni és a természet által is feltöltődni. Virágaim voltak mindig is, de igazság szerint nem voltam sosem valami nagy kertész, legalábbis sok ismerettel nem rendelkeztem ezen a téren. Igyekeztem mindent felelősséggel csinálni és mindig odafigyeltem a növényeimre de nem igazán tanultam ezt a fajta tevékenységet sosem.

Nemrég azonban egy kertes házba költöztem a férjemmel, és rájöttem, hogy egyszerűen életem egyik legjobb döntése volt, hogy nem maradtam a negyedik emeleten, hiszen imádom a kertet. Még építkezés zajlott, addig nem igazán tudtam kiteljesedni a kertészetben, most azonban már minden kész van, tényleg nincsen se festés, se színezés hátra, ami tönkre tehetné a kertbe fektetett munkámat, így elkezdtem tervezgetni, és hála a jó égnek jól haladok a megvalósítással is.

Egyre több bokor és fa kapja meg a végleges helyét, vettem tujákat is, és rózsafa is került a kertbe, ami remélem, hogy jövőre már szépíteni is fogja a ház környezetét. Persze mindebben a leakcioztuk.hu oldal kerti akciók kampánya adja a legnagyobb segítséget, hiszen hihetetlen sok dolgot meg tudtam ennek keretében venni, speciális dolgokat is, amikre gondolni se gondoltam, hogy egyáltalán létezik, és ráadásul könnyen, a kanapéról, és hihetetlen jó áron.

Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kis oldalt, aki otthon szeret kertészkedni, vagy kertépítést tervez, hiszen rendkívül jó dolgokat lehet itt megkapni, mindenféle utánajárás nélkül, könnyen és jó áron. Nekem semmi problémám nem volt eddig még egyik rendelt eszközzel sem. Tartósak, jól és hatékonyan használhatók, ezért tényleg csak ajánlani tudom mindenki számára az oldalt és a termékeket is.

Vélemény, hozzászólás?