Egy nehéz kérdés tökéletes válasza

Én valahogy mindig is bizalmatlan voltam a telefon kereskedésekkel, így ha csak tehettem a márkaüzletben vásároltam, azonban most hogy már szinte minden általam használt eszköz apple azt kell mondjam, hogy az ár számomra is elég nagy mozgató erő lett, és bizony bizalmatlanság ide vagy oda, számtalanszor érdeklődök a használt telefonok piacán is. Bár még sosem voltam elég bátor, hogy vásároljak is, most azt gondolom, hogy megtört a jég, és ráadásul olyannyira elégedett vagyok ennek a csapatnak a szolgáltatásával, hogy biztos vagyok benne, hogy a jövőben is csak hozzájuk fogok fordulni, hogy ha le szeretném cserélni a telefonomat. Ennek pedig több oka is van.

Az egyik az, hogy iphone adás vétel tevékenységük során beveszik a régebbi készülékeket, így persze az enyémmel is ez történt, fel is újították kicsit, hiszen akkumulátort kellett benne cserélni, majd az új készülékemet is ők szerezték be, és azt kell mondjam, hogy mindvégig hihetetlen egyenesen és korrekten álltak a dolgokhoz, és ez a kommunikációban is megnyilvánult. Egyetlen egy olyan momentum sem volt az egész folyamatban, amivel kapcsolatban aggályaim lehettek volna vagy ami miatt ne éreztem volna magam biztonságban. És még egy fontos szempont szól mellettük, ugyanis azok az árak, amiken dolgoznak hihetetlen jónak számítanak a használt telefonok piacán. Nyomát sem érzem annak, hogy előnyt szeretnének kovácsolni az árak tekintetében amiatt, mert az új telefonomat is ők szerzik be, vagy mert a használt készülékem bevették. Teljesen korrekt és tiszta árakon dolgoznak, amivel azt gondolom, hogy minden szereplő jól jár és elégedett tud lenni.

Így aztán én biztosan megtaláltam azt a csapatot, akikkel hosszú távon is együtt fogok tudni működni és akik mindig segíteni fognak abban, hogy a régebbi készülékeim ne a fiókban porosodjanak, vagy hogy ha éppen nincs annyi pénzem amennyi egy új készülék beszerzéséhez kell, akkor tőlük bátran fogok merni használt telefont vásárolni, hiszen tudom hogy maradéktalanul egyenesek és megbízhatóak.

Vélemény, hozzászólás?