A tökéletes nő titka

Minket, nőket a belső értékek mellett a külsőnk is nagymértékben befolyásol. Minden nő a tökéletességre törekszik, mindenki vágyik arra, hogy elismerjék, megdicsérjék, ahogy a hétköznapokban, úgy az ünnepnapokon is. Ezért töltünk sok időt a fürdőben, ezért járunk konditerembe, ezért táplálkozunk egészségesen és ezért járunk el vásárolni is, hiszen a ruha a legjobb formája saját magunk megvillantása a külvilág felé.

A megnyerő és elismerő pillantások sorozata megadja azt a pluszt, ami miatt egy nő igazán tökéletesnek érezheti magát. Mindezt nem csak a jó külsővel, a szép sminkkel, a szép ruhával lehet elérni, hanem egy szép cipővel is, ami a lábunk kecsességét kiemelve, rabul ejti a férfiak tekintetét. Hisz köztudott, minden férfi bolondul a szép lábakért és a magas sarú cipőkért. Ezért is vagyunk hajlamosak akár több darabbal hazaérkezni egy-egy vásárlás során vagy, ha egyel is, az biztos, hogy nem az olcsóbb fajta lesz. Mivel munkámból kifolyólag sokat vezetek, így a saját bőrömön tanulhattam meg azt a hibát, amit egy tökéletes nő nem engedhet meg magának, mégpedig azt, hogy a cipőnk megsérüljön.

Igen, a cipőm a vezetés közben, az autókárpitnak köszönhetően sajnos megkopott, méghozzá olyan mértékben, hogy már nem lehetett megmenteni. El is kezdtem kutatni a megoldás után, hogy többször ez ne forduljon elő. Viszonylag elég gyorsan rátaláltam a Heelgood által kínált tökéletes megoldásra, ami nem más, mint a sarokvédő cipőre, amit pont az ilyen sérülések ellen találtak ki. Ennek a kis terméknek köszönhetően, mindig meg tudom tartani a tökéletes nőiességet, és sorozatosan elnyerem azokat a pillantásokat, ami egy igazi nőnek kijár.

Vélemény, hozzászólás?