Egyedi munkaruha, könnyedén

Nem olyan régen úgy gondoltam, hogy fejlesztek kicsit a vállalat marketing politikáján. Nem volt könnyű. Nyilván az egész marketing világ egy külön birodalom. Van számos jól használható technika, amely könnyen bevezethető a legkisebb vállalkozásba is, és vannak olyanok, amelyek költségigényesek és nem is mindegyik cégnek állnak jól. Nem mindig hozza azonban a várt eredményt a befektetett munka vagy tőke. Nagyon meg kell válogatni egy ilyen tervezésnél, hogy mi az a költségvonzat, ami még belefér, és nagy valószínűséggel azért eredményt is fog hozni. Egy kis cégnél minden fillért meg kell gondolni hova költ az ember, mert előfordulhat olyan helyzet, hogy valamelyik projekthez pont csak az a pici hiányzik, és nagy lehetőségektől, üzletektől is el lehet így esni sajnos.

Én azonban úgy döntöttem bátor leszek. Hiszem azt, hogy egy cég vezetése nem pusztán a tanulmányoktól és az értékek elemzésétől lesz jó. Kell bele a szív és a megérzések világa. Egy vállalkozónak talán ezt a legnehezebb helyén kezelni. A megérzések nagyon sokszor sokat segítenek, de azért óvatosan kell velük bánni, mert sodorhatnak bennünket kellemetlen helyzetbe is.

Az én megérzésem kétoldalú volt. Egyrészt, azt súgta, hogy szükség van egy egyedileg tervezett, egyedi mintás, logós munkaruha állomány használatára. Másrészt viszont azt is súgta, hogy a kivitelező a himezd.hu legyen. Mindkettő tökéletes választásnak bizonyult, de ez csupán most, fél év elteltével virágzik ki a piacon. A himezd.hu a gépi hímzés segítségével tökéletes munkaruhákat kreált számunkra, amelyek egy egységes brand képet mutatnak és nagyon tetszik a partnereknek. Ma már számos megkeresést kaptam tőlük arra vonatkozóan, hogy ők is szeretnének ilyet, és kérik az elérhetőségét a kivitelező partnernek. Számokban ez az új megkeresések és üzletek terén mérhető. Hiszen úton és útfélen látják a munkaruhákon a cég logóját és keresik fel az internet segítségével oldalunkat, ahol számtalan új ajánlatkérés sorakozik hála a jó égnek. Tehát elmondhatom, hogy ez a megérzés számomra aranyat ért.

Vélemény, hozzászólás?