Bonyolultabb mint gondolnád

Az ember, ha egy új feladattal találja szemben magát kétféleképp reagálhat. Vagy megrémül és aggódni kezd, hogyan fogja megoldani, vagy örül, hogy új dolgokkal foglalkozhat és felvillanyozza a kihívás és az újdonság hatása. Én hála a jó égnek, mindig nagyon imádom az új dolgokat, feladatokat, mindent, ami kihívást hoz vagy új ismeret, kutatás szükséges hozzá. Így voltam ezzel akkor is, amikor a cégnél, ahol dolgozom, feladatba kaptam a céges webshop kialakításának folyamat levezérlését.

El sem tudom mondani milyen kettős érzések forgolódtak bennem. Egyrészt persze nagyon örültem, mert ezen a feladaton keresztül megmutathatom a talpraesettségem és kitartásom, szakmai kompetenciáim és még sorolhatnám, másrészt viszont ez egy hatalmas feladat és fogalmam sem volt, hogy hogyan fogom tudni jól megoldani, ez persze bennem is hatalmas stresszt keltett. Aztán úgy döntöttem, hogy megteszek minden tőlem telhetőt, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőle.

Így is lett, és azt kell mondjam, a kulcskérdés itt mindig a szolgáltató. Ha az ember megfelelő szakembereket talál az egyes rész feladatokra, nem igazán lehet mellé lőni az eredmény tekintetében. Én hála a jó égnek egy nagyon profi webes csapatot találtam, akik nem csak szakmailag, hanem emberileg és kommunikációban is teljesen elbűvöltek és hihetetlen jó velük együtt dolgozni. Mára már ott tartunk, hogy az ételfotózás feladatára kellett megkeressem a tökéletes partnert, de egy nagyon jó ajánlás keretein belül ezt is gyorsan sikerült abszolválni, hiszen a fotodastudio a legjobb választás ezt a környezetemben számtalan vélemény alátámasztotta.

Most már tényleg csak az utolsó simítások vannak hátra, a képek elbűvölők, a weboldal gyönyörű, mind stílusában, felépítésében, mind színhasználatában, úgyhogy alig várom, hogy az első megrendelések megjöjjenek róla és lássuk, mennyire működőképes és milyen eredményeket hoz. Egy biztos, a képek magukért beszélnek. Az eredmény pedig remélem legalább ennyire szintén tökéletes lesz.

Vélemény, hozzászólás?