A kislányom kedvence

Az ember, ha gyereke születik komoly célokkal és elhatározásokkal van megáldva. Azt gondolja, hogy majd ő teljesen máshogy fogja tudni csinálni az éjszakázást, a gyereknevelést, mint mások, és neki fele annyira sem lesz nehéz, mert hát szereti nagyon a gyerekét, a mindene, és mindent meg fognak tudni oldani együtt a férjével, nyugodtan és kiegyensúlyozottan. Onnan tudom, hogy én is pont így voltam ezzel. Azt gondoltam, az én kislányom majd jó alvó lesz, két hónap után át fogja aludni az egész éjszakát és boldogság lesz az egész családban. A boldogság része bejött, de az alvás nagyon nem. Rengeteg sírás volt alvás előtt, és fogalmam sem volt már hogy mivel tudnám megkönnyíteni a gyereknek az alvás előtti fél óráját – na és persze a sajátomat is, hiszen volt, amikor már együtt sírtunk vele.

Az egyik ismerős látogatás alkalmával pedig megkerült a csodaszer. A lányom ugyanis kinézett magának egy Balaton vászonképet, és annyira szépen elcsodálkozott rajta, hogy nézegette, elaludt. És békésen, mélyen szundított, olyannyira, hogy még a kocsiba is bele tudtam tenni anélkül, hogy felébredt volna. És ez nála csodaszámba ment. Kiváncsi voltam, hogy ha felébresztem, akkor vajon újra tetszeni fog-e neki a kép és újra elalszik-e, mert akkor én is beszerzek egyet otthonra. És csodák csodájára elaludt.

Több sem kellett, már otthon keresztem a szalaibalazs.hu oldalon a vászonkép fület és rendeltem is meg a Balaton vászonképet otthonra, és hihetetlen, de tényleg működik. Alvás előtt csak sétálok vele, és megakad a képen a szeme, nézegeti, és el is alszik szépen. És azóta átalussza az éjszakát. Vagy csak nagyobb lett, vagy tényleg ennyire tetszik neki a kép, nekem mindegy, de a problémámat megoldotta, nem mellesleg pedig a lakás egyik legszebb dísze, és azóta már van két párja is. Jó ízlése van már most a gyereknek.

Vélemény, hozzászólás?