A legnehezebb kihívás

Az ember tulajdonképpen már egészen kicsi korától kezdve arra készül, hogy saját élete legyen. Szeretne egy önálló, korlátoktól és szülőktől mentes életet, és persze amikor eljön ennek a lehetősége, nem hogy a vonzósága tűnik el, de egyszerre jár át bennünket a kétségbeesés és az öröm, hiszen mindig is erre vágytunk, viszont a felelősség nyomása nem hagy nyugodni bennünket. Én sosem fogom elfelejteni, hogy amikor már túl voltam az érettségin, és tudtam, hogy fel fognak venni a főiskolára és budapest utcáit fogom róni az elkövetkező négy évben legalább, egyszerre hirtelen iszonyatosan nagy szabadság telepedett rám. Amikor azonban bele gondoltam, hogy hol fogok lakni, és hogy nagyon gyorsan kell egy budapest kiadó szoba, hiszen saját albérletre nem lesz pénzem, azonnal összeszorult a szívem.

Fogalmam sem volt ugyanis hogy hol kell keressem a megoldást, és arról sem volt fogalmam sem, hogy milyen paraméterek mentén kellene nekem választanom. Persze az én feladatom volt és nekem is kellett megoldanom, már nem testálhattam rá a szüleimre, mint ahogyan most a fiam sem testálhatja rám a keresést. Most ugyanis ő van ugyanebben a helyzetben, és ahogyan látom rajta, pontosan ő is ugyanazt érzi, mint én éreztem annak idején. Persze mondanom sem kell, hogy nem fogom tőle elvenni sem a feladat nehézségeit, sem pedig a feladat örömét, mert arra is tisztán emlékszem, hogy amikor sikerült megoldanom a kiadó szoba kérdését hirtelen azt éreztem, hogy bár nehézségeken kell túlmennem majd valószínűleg a közeljövőben is, mindenre képes vagyok, és ezt az érzést semmiképp sem venném el a fiamtól.

Annyi segítséget azonban adtam neki, mert hát azért a mai világban azt gondolom sokkal nehezebb és veszélyesebb a budapesti kiadó szoba tekintetében eligazodni és döntést hozni, hogy vegye fel a kapcsolatot a Global Best Property Zrt. csapatával, hiszen tudom jól, már több ízben hallottam, hogy nagyon sok embernek nyújtottak már gyors és hatékony segítséget a szoba bérlés feladatában. A várakozásoknak megfelelően pedig pár nap múlva a fiam ugyanolyan csillogó szemekkel lépett elém mint én akkor a szüleim elé, és mutogatta az új kivett szobáját.

Vélemény, hozzászólás?